Oficjalne forum gry Tamer
Administrator
Wszelkie zgłoszone na konto administratora w grze błędy, zawierające link do strony, na której się znajdują oraz opis, będą nagradzane punktami/klikami. Wiemy, że jeszcze trochę takowych błędów jest, i liczymy, że dzięki wam zdołamy je naprawić!
Gość
jakim cudem gracz kulfix który się zarejestrował przed chwilą ma stwora na 7lvlu ? musi być w tym jakiś błąd
Wiesz, możliwe, że kulfix ma dużo przyjaciół.
Jednak popieram Ciebie i myślę, że korzysta on z Proxy.
Tyle, że po pierwsze:
- To nie jest błąd, tylko nieuczciwy użytkownik
- Błędy zgłaszamy w dziale błędy lub na skrzynkę
Pytanie, trochę odbiegające od tematu, jednak regulaminów działów tu nie widzę: Herbaciana, gdzie można zgłaszać bugerów, czyli nieuczciwie grających użytkowników?
Do którego dnia ten konkurs trwa?
PS: W nazwie tematu jest błąd.
Administrator
AiO napisał:
jakim cudem gracz kulfix który się zarejestrował przed chwilą ma stwora na 7lvlu ? musi być w tym jakiś błąd
Hm, zapewne posługuje się hydrąlub czymś w ten deseń. Zablokujemy taką możliwość.
Nienna napisał:
Wiesz, możliwe, że kulfix ma dużo przyjaciół.
Jednak popieram Ciebie i myślę, że korzysta on z Proxy.
Tyle, że po pierwsze:
- To nie jest błąd, tylko nieuczciwy użytkownik
- Błędy zgłaszamy w dziale błędy lub na skrzynkę
Pytanie, trochę odbiegające od tematu, jednak regulaminów działów tu nie widzę: Herbaciana, gdzie można zgłaszać bugerów, czyli nieuczciwie grających użytkowników?
Do którego dnia ten konkurs trwa?
PS: W nazwie tematu jest błąd.
Ponieważ to jest dział konkursu o błędach, można je tutaj zgłaszać.
Nieuczciwych graczy można zgłaszać osobiście do mnie lub admina- nie chcemy oskarżać osób np. na forum, jeśli okaże się, że jednak grają fair.
Błąd naprawiony.
dzięki.